Ez a cikk az archívum részét képezi, itt korábban egy videó volt látható, ami most már nem elérhető. Helyette leírjuk az előzményeket.

Kép forrása: TV2

A 24.hu portálon megjelent írás:

Havas nem nyilatkozik az Éva-ügyről

A műsorvezető a maga részéről lezártnak tekinti a képtelen történetet.

Mint arról korábban beszámoltunk, Éva először a Fókusz kamerái előtt beszélt a történtekről, azt állította, egy ismert és házas médiaszemélyiség, és egyben korábbi főnöke megkörnyékezte és félreérthetetlen ajánlatot tett neki. A Törtető később villatársainak is elmesélte, hogy Havas zaklatta őt:

Három hetet dolgoztam nála, és mindig felhozta ezt a témát, hogy legyek a barátnője, de én megmondtam neki, hogy én nem úgy szeretnék ott dolgozni, hogy állandóan felhozza nekem ezt a témát, mert én nem szeretnék a barátnője lenni.

– fakadt ki társai előtt Éva. Sőt, a lány azt állítja, Havas megfenyegette, ha nem adja be a derekát, akkor elintézni, hogy a médiában sehol ne legyen lehetősége érvényesülni a későbbiekben.

A műsorvezető most “Havas nem nyilatkozik” című blogbejegyzésében válaszolt az őt ért vádakra (a videós válasz már nem elérhető).

A Tanár úr elmondta, több médium, így többek között az RTL Klub is megkereste az üggyel kapcsolatban, de úgy határozott, senkinek nem nyilatkozik, ezzel szeretné megakadályozni, a számára méltatlan és képtelen történet továbbgyűrűzését. Mint mondta, a maga részéről lezártnak tekinti az Éva-sztorit. Emlékeztetett: 5 évvel ezelőtt az egyik legnagyobb hazai bulvárlapot perelte be amiatt, mert valótlanságot állítottak róla, a jogi ügy azonban még azóta sem zárult le.

A videóhoz tartozó hozzászólások:

protestalo_hit

2011-01-20 11:03:34

Havas is olyankor tűnik el, amikor a magyar kommunikáció a legnagyobb slamasztikában van. szép…

hegedusjozsef2

2011-01-18 19:35:21

Most meg szólás_ mondások jutnak eszembe.”A kevesebb több!”Avagy:”ha az okos hülyéskedik üdítő de ha a hülye okoskodik dühítő!”Tanár úr! Merre van ? Remélem nem omlott Magára egy tízméteres hófal?Természetesen csakis valamelyk luxus síparadicsomban-ne adj Isten de ha mégis kapcsolja be gyorsan a gps jeladóját,amiből mindössze 3db van a világon -az Öné az ELNÖKÉ(igen arról az elnökről van szó)és az Ön tartaléka.Adjon valami életjelet.

protestalo_hit

2011-01-13 17:46:02

Tisztelt Havas úr!
MI a véleménye arról, hogy Lovas István újra megjelent a magyar jobboldal zenitjén, mint „újságíró”?

maistroo

2011-01-13 08:04:29

Havas Úr!
Örömömre szolgálna, a naplóihoz érkezett hozzászólásokat 1-1 mondatban értékelné bejegyzésenként, esetleg válasszal méltatna minket. Azért regisztráltunk és azért olvassuk (nagyrészünk) a naplóját, mert sok mindenben egyet értünk Önnel, vagy mert szimpatizálunk az előadásmódjával – vagy mert keressük az alkalmat, hogy beszólhassunk mi is. Kb. tíz éve nem láttam közelről televíziót, csak kirakatban, ezért utána kellett néznem a VV dolognak. Szerintem kár ezen fennakadni, ez csak a médiatörvény-játék része. A probléma nem a kakiltál, meg a fingtam, meg a csokifutyi, hanem az a komplex mosó-kalibráló folyadék, amiben áztatja a bulvár, meg a többi politikai érdekeltségű csatorna egy egész világ agyát. Kedves kommentelő társaim, ha picit elgondolkodtok az oki tényezőkön, szembetűnő, hogy igen kevés dolog sikerül félre, történik a céljától eltérően, főleg a médiában. Ezeket az embereket a műsorhoz több tízezerből válogatta ki a producer. A gond nem az, hogy pukizott az az ostoba liba a dobozban, ami nélkül nincs élet Kedves Timi, hanem, hogy pont ez az ami téged aggaszt és csak ezt vagy képes megfogalmazni probléma ként. Az ország jelentős része ezekből a műsorokból ért. Szerintem ez a probléma. A gazdasági és politikai érdekek érvényesítésére márpedig úgy kell szólnod egy közösséghez, hogy megértsék amit el akarsz ültetni bennük. Lássuk be, nagyon jól csinálják! A célt mindig elérik és most indokolttá teszik a médiatörvényt. Nem égő, hogy beszoptad, ezt mindenki beszopja, mint mondtam piszok jól csinálják. Szóval ezzel a mentalitással, hozzáállással a tiédhez hasonló kommentek a rövidtávú memóriát is megkerülve kerülnek a szemétbe.
Jah, a felolvasásról meg annyit, hogy az a gyerek valószínűleg nem lesz frigid, szexuális analfabéta, mint a többi, akik a szülői őszinteséggel, nyíltsággal összeegyeztethetetlen, begyepesedett, butító konvenció szerint nevelik a szaporulatukat. Azok dugiban, haverokkal hard pornót néznek (más egyszerűen nincs) és az ott látottak szerint fognak eljárni a szexuális kapcsolataikat illetően. Nem a gumióvszer, hanem a prüdéria, meg a butítás, a tudásvágy kielégítésének korlátozása a káros a gyermek fejlődésére nézve. De van jó oldala is, könnyebben befogadja majd 5-10 év múlva a Való Világban és az ehhez hasonló sikerprodukciókban látottakat/hallottakat.

hegedusjozsef2

2011-01-12 09:02:54

Egy dalszövegrész jut szembe-„elmegy a kugli egy este berúgni,mert Ő az a kugli ki nincs fából” Avagy „a kőbunkók sokan vannak”

Duzzogi

2011-01-11 11:37:26

Teszek én a VV műsorra és Annácskára! De ezt a csajt „megcsinálnám”. :-) http://www.youtube.com/watch?v=f8ob_KamIhQ

Lizi

2011-01-09 20:16:40

Józsefnek meg igaza van abban is amire csak céloz, de akkor is jól kezeli Havas úr ezt a dolgot. Vágót is így kellett volna.

Lizi

2011-01-09 20:08:16

Majd figyelem legközelebb mikor van értelmes, nézhető műsor (Havas-riportokat szívesen), bár a Kerényit biztos nem néztem volna, de tényleg ez volt az álláspontja??? Jesszus….nagy zavar lehet abban a fejben

fradi

2011-01-09 17:24:07

T. Havas Úr! Ez rossz válasz volt. A dolog anyagi részéz illetően pedig egyenesen felháborító, ahogy a pénzről beszél. Tehát csak kényelmi szempontból lemond néhány milláról, ami különben nem érdekes, de macerás az egész és unná az utánajárást. Valami más indokkal kellene az Önt ért gyanusítást visszautasítani és lezárni az egész ügyet.Így a VV nézők zöme a hölgy meséjét hiszi el. Vagy pedig egyáltalán nem kellett volna reagálnia a dologra és kész. De ez így gyengécske felelet volt ” Tanárúr”.

ordoglovas

2011-01-08 22:07:39

Kár hogy nem olvassa el Havas Úr a hozzászólásokat. Annyira vártam hogy a Civil a pályán csütörtöki beszélgetésében megjegyezze Kerényi Imrének, hogy a plázacicák nem azért néznek ki kurváknak mert a média azt csinált belőlük, hanem mert követik az aktuális divatot, ki-ki vérmérséklete és jó ízlése szerint. A médiatörvényt remélhetőleg módosítani fogják, de ez mit sem fogja befolyásolni a divatot és az azt követőket. Szóval nehogymár ezzel indokolják a médiatörvény szükségességét.

hegedusjozsef2

2011-01-08 16:04:42

Biztosan fáj Önnek.hogy az Ön tanítványai is azok között vannak akik az alpári agymosó szemetet zúdítják,már évek óta a Népre.Merre járhat Annácska-vajon meg van -e a mindennapi betevője?És Zeusz a bátor házőrző,tényleg a fűbe harapott vagy megint a szomszédba?

patak

2011-01-08 13:37:33

Kikapcsolták az áramot a lakásban? Mostanában ilyen sötétek a videók!

Lizi

2011-01-08 11:24:41

Csak annyit tudok az esetről, ami bulvárCÍMekben megjelent. Egyébként a környezetemben megkértem mindenkit, hogy valóvilágos vagy ezekmegőrültek témában a jelenlétemben ne beszéljenek, semmilyen sztorit ne meséljenek, ne szidják, ne dicsérjék, egyáltalán szeretném, ha ezek a témák számomra nem is léteznének. Azért csak az arcába tesznek egy-egy újságcímet az embernek bármilyen óvatos, de igaza van Havas úr, ne süllyedjen le ezekhez még reagálással sem!

1Timi

2011-01-08 00:30:29

Kedves Havas nagypapa!
Nagyon nem volt szép,hogy a 3-án feltett videón Zsófira a kicsi lányunokájára hárította az ismerkedős,randevús,udvarlós angolszótáras sztorit! Nem is írtam alá kommentet mivel igazán szépeket nem tudtam volna…azon kívül,hogy milyen szuper az amikor a gyerkőc már oviban játékosan elsajátítja az idegen nyelvet…de ezt sem írtam alá mivel annyira felhúzott azzal ,hogy – és talán jobban is tette volna ha lenyeli a szótárat Havas nagypapa – hol lehet venni óvszert…!??
Ön állt a történet középpontjában …és a pici lányunokája köré építette föl a sztorit. És ez mind semmi…tegnap olvastam az egyik oldalon :
http://kedvesur.com/component/content/73?task=view
És a mai videóján Ön nem mond semmit!? Kérem nyilatkozzon Havas úr igazat mondott-e a pukizós VV Évi ?? És őszintén mondja el azt is,hogy Önnek ez megéri-e?? Vagy esetleg az RTL-el mindezt előre megbeszélték? Most már komolyan mondon abszolút nem értem meddig van a bulvársajtóban-médiában az az ÁLLJ!??